Αύξηση δικτύου

Παραγωγή

Το συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών και καταναλωτών, οδήγησε την εταιρεία ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ να επενδύσει σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις και από το 2009 λειτουργεί στο Περιστέρι μια υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας κρέατος. Ένας χώρος πάνω από 2.500 τ. μ. αποτελούμενος από τον πλέον υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, είναι σε θέση να εξυπηρετήσει με συνέπεια και ασφάλεια ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Επικοινωνία
production_photo

Andriopoulos Meat Processing

Quality Products

modern owned facilities

Στόλος Φορτηγών-ψυγείων

distribution_photo

Διανομή

Η εταιρεία ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ διαθέτει έναν πολυάριθμο ιδιόκτητο στόλο φορτηγών – ψυγείων και είναι σε θέση να εξυπηρετήσει όλο το δίκτυο των συνεργατών της. Καθημερινά διανέμουμε τις παραγγελίες των πελατών μας με υπευθυνότητα και ασφάλεια σε ολόκληρη την Ελλάδα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διανομής εξασφαλίζουμε τον έλεγχο της θερμοκρασίας έτσι ώστε τα προϊόντα να φτάνουν στον πελάτη σε άριστη κατάσταση.

Επικοινωνία

Ανδριόπουλος Επεξεργασία Κρέατος

Quality Products

σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

Kαθημερινοί Αυστηροί Έλεγχοι

Πιστοποιήσεις

Για την επίτευξη των στόχων της, η εταιρεία ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ έχει σχεδιάσει και αναπτύξει σε όλα τα στάδια παραγωγικών και λειτουργικών διαδικασιών το σύστημα διαχείρισης για την ασφάλεια των τροφίμων σύμφωνα πάντα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000.
Το επιστημονικό προσωπικό το οποίο αποτελείται από ειδικούς τεχνολόγους τροφίμων, διαθέτει την τεχνογνωσία να διεξάγει καθημερινούς αυστηρούς ελέγχους σε όλα τα στάδια παραγωγικής διαδικασίας μέχρι την παράδοση του τελικού προϊόντος εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων με την υπογραφή ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ.

Επικοινωνία
certifications_photo

Οι Καλύτερες Υπηρεσίες

Εγγραφείτε για Προσφορές

Εγγραφείτε για να ενημερωθείτε για προσφορές και μειωμένες τιμές. Μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε σήμερα!